Om Sagar

Sagar er kvinden bag Neo Feng Shui som hun udviklede i år 2000. Hun har siden uddannet flere hundrede rådgivere og inspireret tusindevis ved sine foredrag. Hun er forfatter til bestselleren Neo Feng Shui som er danmarks bedst sælgende bog om feng shui. Sagar har en hel unik evne til at formidle visdommen på en let forståelig måde så alle uanset alder eller baggrund kan forstå og bruge det.

Bogen Neo Feng Shui er udgivet på seks sprog og Sagar har desuden undervist i Indien, Rusland og Tyrkiet. Hun er også forfatter til bogen Neo Feng Shui på arbejdsplads, den spirituelle udviklings roman Imellem - Living Between og efterfølgeren Ringen.

Sagar har tidligere stiftet og ejet Neo Feng Shui academy, hvor hun har undervist og rådgivet utallige private og virksomheder til forbedringer gennem omgivelserne. Hun er uddannet Osho terapeut og har en stor menneskelig og psykologisk indsigt. Igennem de sidste ti år har Sagar praktiseret meditation og arbejdet intenst med undervisning og personlig udvikling.

Sagar startede sin karriere på TV2/Danmark, hvor hun blev uddannet fotograf og redigeringstekniker. Siden arbejdede hun som billedjournalist og producer, hun har blandt andet dækket Tour de France og OL i Sydney. Sagar var vært og ekspert på DR1 programmet Ryd op i dit liv, hvor over 700.000 seere fulgte med hver uge når hun hjalp danskere til at få et bedre liv.

Sagar har en stor passion for at hjælpe andre til at leve deres bedste liv. Siden hun selv oplevede hvor stor en indflydelse farver og indretning har på mennesker, har hun inspireret tusinde til at ændre på deres omgivelser.

I dag skriver Sagar på sin trejde roman (den sidste i trilogien om In Between), hun underviser i Neo Feng Shui og på uddannelsen De Ni Kraftfelter, hvor hun deler ud af sin store menneskelige erfaring.