Neo feng shui uddannelse

Neo Feng Shui online uddannelsen er et helt unikt tilbud til dig som gerne vil have den bedste Neo Feng Shui uddannelse, undervises af skaberen af Neo Feng Shui, men som også gerne vil spare penge og tid til transport og overnatning. Det er for dig som gerne vil tage uddannelsen når det passer dig! Kort sagt; tag uddannelsen på dine præmisser og få det bedste af det bedste.

Det er muligt at starte uddannelsen når det passer dig! Alt du skal gøre er at sende en mail og fortælle hvornår du ønsker at gå i gang. Når du påbegynder uddannelsen har du seks måneder til at gennemføre forløbet, med mindre andet aftales. Tilmeld dig nu, klik her.

Så snart du har betalt er du igang! Du får adgang til alt materialet online, -videoer med undervisning, opgaver og uddybende materiale. Derudover får du den nye udgave af bestselleren Neo feng Shui af Sagar Bohnstedt. Så alt du skal gøre er at læne dig tilbage og modtage undervisningen, helt på dine præmisser! Hver gang du har gennemgået et modul har du mulighed for at få en 1:1 samtale med Sagar hvor du kan stille spørgsmål og gennemgå de opgaver du laver på modulerne.

TILMELD DIG NU, ring 50 30 26 00 eller send en mail ved at klikke her

 

Lidt om uddannelsen:

Neo Feng Shui uddannelsen er et helt fantastisk forløb, hvor du får en dyb indsigt i farverne, energien og indretningens betydning. Du får også et redskab til personlig udvikling, som du kan have glæde af resten af livet!

Du får mulighed for at lære at mestre visdommen om omgivelsernes indflydelse på os mennesker, du lærer hvordan du kan arbejde med indretningen, farver og balance i rum. Kort sagt så lærer du hvordan du kan bruge bevidsthed til at indrette. Du lærer også hvordan vores bolig har indflydelse på vores psyke og personlige udvikling. Og vigtigst, så lærer du hvordan du med små ændringer, kan skabe omgivelser som støtter og hjæper de mennesker som bor der. På forløbet går vi også et skridt dybere, så du forstår hvordan boligen og din psyke, helbred og spiritualitet hænger sammen, og hvordan du kan påvirke dig selv og andre igennem indretning og farver.

For første gang i fem år tilbyder jeg nu et helt eksklusivt forløb i Neo Feng Shui. Jeg har samlet alt det bedste til dig, så du får et forløb sprækket med spændende viden, øvelser, teori og ikke mindst masser af visdom!

Når du har gennemført forløbet kan bruge Neo Feng Shui derhjemme og du kan også praktisere visdommen professionelt i private boliger. Så uanset om du tager forløbet for din egen skyld, eller fordi du vil arbejde med Neo Feng Shui, så vil du få masser af indsigt og en mulighed for at lærer dig selv og dine omgivelser endnu bedre at kende.

Det som jeg elsker ved Neo Feng Shui er, at det er så let at forstå og praktisere. Der er ingen overtro, religion eller mystiske regler du skal forholde dig til. Det er baseret på sund fornuft. Igennem mine egne erfaringer i de sidste 11 år ved jeg hvad der skal til for at du kan bruge visdommen og få den maksimale glæde af din viden.

Jeg kan ikke vente med at komme i gang, og glæder mig til at invitere dig med på rejsen ind i en verden som åbnede mine øjne for 11 år siden og i dag er med til at berige mit liv, hver dag!

Sagar

Udvikler af Neo Feng Shui og forfatter til bestselleren Neo Feng Shui

PÅ UDDANNELSEN LÆRER DU:

- At skabe et hjem som støtter dig og andre.
- At praktisere Neo Feng Shui professionelt.
- Farvernes betydning.
- At skabe harmoni i et rum.
- Energi felternes betydning (Bagua kortet).

HVAD ER UNIKT VED UDDANNELSEN?

- Alle redskaber bliver formidlet på en enkel og let brugbar måde.
- Du får undervisning af Danmarks bedste Neo Feng Shui underviser.
- Du bliver uddannet til at rådgive private.
- Der er fokus på den personlige udvikling.
- Det er en helheds uddannelse. Alt hvad du lærer arbejde du konkret med i omgivelserne, på den måde bliver din nye viden meget konkret.

DET ER NOGET FOR DIG:

- Hvis du gerne vil have et hjem, som støtter op om dine behov og ønsker.
- Hvis du gerne vil hjælpe andre med at skabe et hjem som støtter dem og giver dem indsigt.
- Hvis du elsker at arbejde med indretningen og farver.
- Hvis du går efter det bedste.
- Hvis du er nysgerrig efter at blive klogere på dig selv.
- Hvis du gerne vil lærer at bruge Neo Feng Shui professionelt.
- Hvis du gerne vil udvikle eller supplere dine nuværende kompetancer og tilføre en ny dimension på dit liv og arbejde.

VIGTIGT

Forløbet sætter ikke fokus på erhvervsrådgivning, men der vil være mulighed for at overbygge dette forløb med et erhvervsmodul.

MODULER

Modul 1 – Energi og indretning
Modul 2 – De Fem Elementer
Modul 3 – Farver
Modul 4 – Baguaen
Modul 5 – Konsultationen, lys og markedsføring

Bonus 1:

Så snart du starter uddannelsen får du adgang til et lukket forum på facebook for Neo Feng Shui rådgivere, hvor du kan netværke, stille spørgsmål og dele erfaringer.

Bonus 2:

Alle som deltager får et signeret eksemplar af den nye udgave af bestselleren Neo Feng Shui.

Det siger deltagerne på online uddannelsen:

Kære Sagar. Tak for et rigtig rigtig godt kursusforløb! Jeg ville så gerne have deltaget på den ”almindelige” Neo Feng Shui eksklusiv uddannelse, men det havde jeg ikke mulighed for. Heldigvis opstod muligheden for, at jeg alligevel kunne deltage som online-kursist. Det var en gave for mig! Det betød jo rent faktisk, at jeg kunne deltage! Efter endt uddannelse tænker jeg, at det ikke kunne have været bedre for mig ;-) Det gav mig muligheden for at arbejde med kurset, når jeg havde tid og overskud.  Jeg kunne vende tilbage til de videosekvenser, som jeg havde brug for at gentage. Den manglende tilstedeværelse kompenserede du for gennem din kursusform: TAK for alle dine hurtige svar på onlinekonferencen, video-aftenmødestedet undervejs og for dine telefoniske tilbagemeldinger efter hvert modul. Flot – flot! Din faglige viden, professionalitet, smil og humor, varme og engagement kunne både ses på videosekvenserne og mærkes gennem telefonen. Jeg kan kun anbefale andre at gå i gang med din onlineuddannelse. Til gavn og glæde for dem selv og andre. Også TAK for super flotte materialer! En fornøjelse!!! Kærlige hilsner Marianne K

Jeg har netop afsluttet Neo Feng Shui Exclusive uddannelsen - online forløbet. Uddannelsen har mine varmeste anbefalinger. Jeg har fået en masse spændende indsigt om Feng Shui med i bagagen. Jeg har fået en stor viden om farverne, energierne, de ni kraftfelterne, de fem elementer og indretningens betydning. Forløbet har samtidig haft en stor betydning for min egen personlige udvikling. Jeg er taknemmelig for online tilbuddet, da jeg ellers ikke ville have haft mulighed for at deltage.

Genialt og fleksibelt koncept, som er nemt og lige til. Jeg elsker bare Feng Shui! og de sidste par år har jeg haft en fantastisk mental rejse i personlig udvikling. Tak Sagar, fordi du er en skøn inspirationskilde.

Anja Bruun

Neo Feng Shui Exclusive har vært en døråpner for meg både når det gjelder visdommen om feng shui, men også på et rent åndelig/spirituelt plan. Jeg kan anbefale den til alle jeg kjenner! For meg har det vært en personlig reise, der jeg har lært meg selv bedre å kjenne, samt at jeg er mye mer bevisst på mine omgivelser og hvilke signaler jeg sender ut til omverdenen. Sagar presenterer visdommen på en super måte og gjør det lett og morsomt å lære seg de ulike redskapene. Jeg har hatt gleden av å delta på kurset online, og det fungerer veldig bra. Ettersom modulene ligger på web på video, så kan man selv velge når man vil se dem. Det er nettopp denne fleksibiliteten som har gjort det mulig for meg å gjennomføre utdannelsen i en ellers så travel hverdag med fulltidsjobb og barn. Det beste med Neo Feng Shui er at man ofte opplever umiddelbar effekt av de endringer man gjør - da er det ikke tvil om at det fungerer. Etter å ha deltatt på kurset kommer hverdagen aldri til å bli den samme og jeg ser på verden med helt nye øyner enn før. Kan anbefales!

 Henriette Kalgraff

Takk Sagar for en spennende utdannelse.  Med ditt varme vesen formidler du kunnskapen din på en utrolig enkel måte, som gjør at det er veldig lett å følge med å forstå budskapet.  Jeg er så takknemlig for å ha fått en så stor innsikt i og kunnskap om Neo Feng Shui.  Jeg kan gi mine varmeste anbefalinger til å ta utdannelsen online.  Det var fantastiske videoer som gjorde det hele lett å følge utdannelsen, og en ekstra trygghet å kunne snakke sammen på Skype når jeg måtte ønske.

Tone

PRAKTISK INFO:

Prisen for ONLINE uddannelsen er kr. 19.500,- hvor det fulde beløb skal betales inden uddannelsen startes. Når du har betalt modtager du den nye udgave af bestselleren Neo Feng Shui.

Hvis du gerne vil høre mere, er du velkommen til at ringe 50 30 26 00 eller skrive på info@worldawareness.dk (Uddybende materiale med datoer kan fremsendes pr. mail).

Der er ingen forudsætning for at deltage på uddannelsen, dog anbefaler vi at du læser “Neo Feng Shui” af Sagar. Alle som deltager på uddannelsen får den nye udgave af "Neo Feng Shui" tilsendt inden kursusstart.

FAKTA OM NEO FENG SHUI

Neo Feng Shui tager udgangspunkt i den oprindelige essens fra feng shui. Gennem århundrede er feng shui blevet videregivet og det har betydet at der er kommet religion, regler og overtro til. Neo Feng Shui er tilpasset den vestlige verden og tager udgangspunkt i det 2100 århundrede. I Neo Feng Shui har vi fokus på trivsel og koblingen mellem den personlige udvikling og indretning. En af grundstenene i Neo Feng Shui er at forstå hvordan du kan præge dit liv gennem farver og indretning og med bevidsthed hjælpe dig selv til at skabe de optimale rammer for et godt liv. I dag bliver Neo Feng Shui praktiseret over hele verden. Sagar Bohnstedt har blandt andet holdt kurser i Rusland, Tyrkiet, Indien og her i Danmark. Hendes bog “Neo Feng Shui” er danmarks bedst sælgende bog om feng shui og den er desuden udgivet i Grækenland, Italien, Tyskland, Rusland og på vej i England.

Vil du arbejde med erhverv?

Klik her for at læse om tillægsmodulet som gør dig i stand til at rådgive erhverv, institutioner, skoler og butikker.