Neo Feng Shui

Omgivelserne påvirker os uanset hvor vi er. Farver, indretning og rod er med til at bestemme hvordan vi trives, både hjemme og på arbejdspladsen. Hvis vi er bevidste om hvad omgivelsernes påvirkning betyder, har vi mulighed for at ændre på det, som ikke fungerer optimalt for os.

Neo Feng Shui er et redskab som bevidstgøre farvernes, indretningens og rodets betydning. Det er en måde hvorpå du målrettet kan ændre dine omgivelser så de støtter op om dig og din familie, eller på arbejdspladsen, hvor de støtter op om visioner og medarbejdere.

Med Neo Feng Shui får du også en indsigt som gør at du kan arbejde med alle aspekter af livet og få en større forståelse for mange af de udfordringer du møder i dit liv. Det kan være lavt selvværd, vrede, angst, kontrol eller dit helbred. Når du bruger Neo Feng Shui får du en mulighed for på en meget konkret at arbejde med dig selv gennem dine omgivelser. Det giver mulighed for at få forstå dig selv bedre og blive bevidst om hvor du måske spænder ben for dig selv, ubevidst.

Mange undervurderer omgivelsernes betydning og kan ikke forstå hvorfor de bliver stressede, ikke når deres mål eller falder tilbage i de samme mønstre igen og igen. Ved at arbejde med omgivelserne har du mulighed for at skabe en positiv og vedvarende forandringsproces.

Sagar udviklede Neo Feng Shui i år 2000 og har siden skrevet bestselleren af sammen navn og uddannet flere hundrede rådgivere. Hun underviser, holder foredrag og laver blog videoer om Neo Feng Shui på en helt nede på jorden og let forståelig måde. Sagar's bog Neo Feng Shui er desuden oversat til tysk, italiensk, engelsk, græsk og russisk.

Sagar tilbyder rådgivning og foredrag i Neo Feng Shui. Få mere information og et tilbud på dit hjem på mail eller tel. 50 30 26 00

SIDSTE NYT fra september kan du købe og downloade det populære online Bagua kursus (Tidligere De Ni Kraftfelter online kursus). Klik her for at købe kurset